lauantai 26. lokakuuta 2013

ROK-espressolaite & Kuppikuumaa.fi

Moi,

mainitsin aikasemmassa tekstissäni ROK-espressolaitteet ja kuppikuumaa.fin ja nyt olisin tarkoitus kertoa molemmista vähän enemmän:) 

Aloitetaan Kuppikuumaa.fi sivustosta! Pääsin kyselemään kuppikuumaa'n chief coffee officerilta Rikulta vähän hieman enemmän heidän yrityksestään:)

Kuppikuuma on avattu alkuvuodesta 2012.  Heidän intohimonaan on tarjota suomalaisille laadukasta kahvia, teetä sekä kaikki tarvittavat välineet kahvi- ja teehetkiin. Ajatus yrityksestä on syntynyt on siis syntynyt suuresta kiinnostuksesta kahviin ja halusta olla luomassa laadukasta, kasvavaa kahvikulttuuria.  He ovat virallisia SCAEn jäseniä (Speciality Coffee Assiciation Europe) sekä myös SCAEn Finnish Chapterin jäsen. Heidän sivuilta löydät kaiken mitä tarvitset parhaisiin kahvihetkiin: kahvit, suodattimet keittimet, teet ja paljon muuta mitä omaan hyvään kahvi- tai teekupilliseesi tarvitset! Heiltä löydät myös erikoisempia tuotteita ja varaosat ja muut välineet kahvin ja teen valmistukseen. 














Nyt syyskuussa he ovat laajentaneet maahantuontiin ja jakeluun ja ROK-espressolaite on heidän 
kiintotähtensä sillä puolella. He ovat sattuneet olemaan oikeaan aikaan liikkeellä ROKin suunittelijoihin ja nyt kuppikuuma.fi on yksinoikeudella koko Pohjoismaissa ROKin maahantuoja ja jakelija! 

He tulevat avaamaan vuonna 2013 loppuun mennessä (viimeistään vuonna 2014) kahvikulttuuriin keskittyvän, toimitetun sivuston. Sivuston tarkoituksena on koota yhteen uutiset ja tietoa kahviin ja teehen liittyen niin kotimaasta kuin ulkomailtakin, mikä onkin hyvä kahveista ja teestä innostuneille ihmisille, sillä tieto on kovinkin pirstaloitunutta heidän alalla. Kahvi- ja teehetket ovat suuressa osassa sosiaalista kanssakäymistämme, joten sivustolla tulee olemaan myös suuressa roolissa kahvilat, kaupungin kuumimmat ilmiöt, reseptiikka (mitä syödään kahvihetkinä), tietoa kahvin valmistuksesta aina kuumaan kupilliseen asti (tämä siksi, jotta ihmisille avautuisi paremmin laadukkaan kahvin salat ja siten siitä kahvipaketista voidaan maksaa enemmän kuin marketin kahveista, joidenka alkuperää ei usein tiedetä), kahvimenetelmistä ja näin edelleen:) Ja muutama innostunut bloggarikin saattaisi päästä kirjoittelemaan kahviin liittyvistä ilmiöistä!! Toivottavasti muutkin ovat yhtä innoissaan niinkuin minäkin!! :))

Ensi vuonna he toivovatkin voivansa avata uniikilla konseptilla toimivan coffee housen, joka palvelee laadukkaan kahvin, koulutuksen ja hyvän meiningin puitteissa! He ovat kumminkin alkutaipaleella, joten coffee houseen on vielä matkaan, mutta he ovat kumminkin iloisia siitä, että heidän toimintansa on laajentunut näin paljon jo verkkokaupan alulla maahantuontiin jne.


Voitte kirjoittaa kysymyksiä blogiini tai olla suoraan yhteydessä kuppikuuma.fin sivustoilta:) Heiltä saat lisätietoa niin kahvi- kuin teehetkiin:) Ja toivottavasti kävitte ruoka ja viini messuilla tutustumassa heihin!! :)



Sitten pääsenkin kertomaan teille uudesta espressokeittimestä, josta ei tyyliä puutu! :)
"ROK on ainutlaatuinen, käsikäyttöinen espressolaite, joka ei tarvitse lainkaan sähköä toimiakseen. ROKissa design yhdistyy käytännöllisyyteen ja laatuun."
Tämän tyylikkään espressolaitteen  on suunitellut Patrick Hunt. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus tuotesuunittelutsta. Hän on aikaisemmin suunitellut ihan tavallisia kahvinkeittimiä. Hänellä oli kaksi pääsuuntaa ROKin suunittelussa. Hän halusi, että laitteesta tulee ekologinen ja kestävä, tämän lisäksi myös erittäin kauniin. Kahvin valmistusta ROKilla voisi verrata pikakahviin, mutta ei sinne päinkään. ROKilla voi valmistaa erinomaista kahvia nopeasti, mutta siihen ei tarvitse kuluttaa tuhansia euroja. ROK sopii kaikille niille, jotka nauttivat kahvikokemuksista ja pitävät siitä, että he saavat itse vaikuttaa kahvinvalmistukseensa. ROK tekee kahvikokemuksistasi rikkaamman! ROK espressolaitteella kahvin tekeminen on hauskaa ja sillä saa tehtyä monenlaisia variaatioita: cappucino, latte, americano, espresso.. You name it! :)

Voin kokemuksesta kertoa, että ROKilla saa aivan uskomattoman hyvää kahvia!! Parasta espressoa, jota olen maistanut! :)

 Aivan ihanat espressokupit!!! Nämäkin ovat saatavilla Kuppikuuma.fin verkkosivuilta! Käykäähän katsomassa ja ihastukaa! ;)

 Laita hienoksi jauhetut kahvinpavut filtteriin ja tasoita ylimääräiset pois, tamppaa lopuksi.

 Laita kuumaa vettä säiliöön ja paina!

 Ja näin saat ihanaa espressoa hetkessä! :)


Käykää ihmeessä tutustumassa kuppikuuma.fi sivustoon ja ROK-espressolaitteeseen osoitteessa http://www.roknordic.com/fi/rok-espressolaite/ !

(kuvat on kuppikuuma.fin omia, lehdistötilaisuudesta otettuja)


xx,
Det er før vildt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti